Result UPU,UM,USM

By : Tuesday, August 09, 2016 Ada : 16 Comments Labels :
Assalamualaikum..seperti mana yg kita semua tahu,harini keputusan kemasukan ke universiti awam bagi lepasan stpm dan setaraf..mmg berdebar siot semalam..tak leyh tido,kul 4 lebih baru leyh tido..pagi tadi bangun pukul 9 lebih(anak dara taguna)..pastu layan drama jap,pastu tertido balik pukul 11 pagi sbb neves sgt..bangun tu dalam kul 11.30 pagi..pastu tunggu sampai kul 12 tgh hari and tadaaaaaa...


UNIVERSITI MALAYA-Kejuruteraan Elektrik

UNIVERSITI SAINS MALAYSIA-Kejuruteraan Elektronik

UNIVERSITI TEKNOLOGI MALAYSIA-Kejuruteraan Elektrik
Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi..Semua dapat 1st choice kecuali USM,second choice..Jadi awal2 lagi tolak USM sebab tak berapa sangat ngan kos tu..Allah,aku sangat buntu nak pilih UM atau UTM..UTM banyak kelebihan tapi jauh..UM aku still sayang dan dekat tapi macamana kalau 2nd year aku kena cari rumah luar :'( ..aku tak berapa suka menyewa ramai2 ngan orang lain..and UTM lak aku ada apply biasiswa endowmen utm,cemana kalo tetibe aku dapat biasiswa tu? aku bukan syok sendiri tapi kalau2 jela..memang jatuh terduduk la aku nak2 pulak bila dh tolak utm and accept um..Aku ragu2 adakah aku mampu tinggal berjauhan..i think too much..i'm so annoying..Next entry lah aku gtau uni mana yang aku pilih..

Sayonara

16 comments:

  1. UTM dekat nngan umah kita! all the best babe <3

    ReplyDelete
  2. tahniah.. buat keputusan yang bijak kawanku. kita sama batch ^^ Good luck

    ReplyDelete
  3. Tahniah. :D Insyaallah Najihah akan buat keputusan yang terbaik :)

    ReplyDelete
  4. jom masuk UM. hahah. Saya UM juga Tapi dah nak masuk tahun 3.

    ReplyDelete
  5. All the best Jiha. Tak kisah lah dekat mana. Make sure you do the best! and focus on what you want!

    ReplyDelete
  6. congrats!
    maybe you can consult with your parents or friends?

    Good luck!

    ReplyDelete
  7. tahniah jiha !! hehe . good luck degree ..

    ReplyDelete
  8. seronoknya kan bila apa yg kita apply tu berjaya ^^ moga terus success di alam universiti :)

    ReplyDelete

Sorry kalau lambat reply..
if ada urgent questions,do email me at (nurnajihahbtanuar@gmail.com)..