Notes In Making

By : Sunday, October 06, 2013 Ada : 16 Comments Labels :

Assalamualaikum.Bila difikirkan,menyesal jugak enjoy terlebih lepas PMR..Bukannya tak perlu enjoy langsung,tapi sepatutnya masa tu diisikan dengan membuat nota ringkas subjek-subjek di tingkatan 4.So sekarang ni saya tengah usahakan semua tu la..sakit betul hati ni bila buat nota,sebab nota saya ni berjela jugak,terutamanya subjek sejarah..Makin benci pulak dengan sejarah.Saya suka belajar sejarah tentang Malaysia dan Islam je,tetapi tidak pasal tamadun entah pape tu,dan paleolitik and whatever tu.

Nota memang menyenangkan bila exam lagi berapa hari lagi.Selak-selak je.Lama jugak ye tak update blog.heshh najihah,final exam is just around the corner.study lah ! 27 Oktober nanti,kami sekeluarga akan ke Johor,konvokesyen abang sulung.Dan tahun depan,insyaallah,abang akan menetap di Cameron Highland selama 2 atau 3 tahun sebab terlibat dalam projek hidroelektrik..huh..gonna miss you a lot..yeay,dapat merasa jugak nanti jejakkan kaki ke sana,sebab seumur hidup tak pernah pergi.

6-1  ...Gomo kelate gomo....