Mood Study Is On

By : Friday, August 16, 2013 Ada : 11 Comments Labels : ,
Assalamualaikum.Yes,mood study is on.I have to prepare more for my upcoming examination , which is the final exam.Bukan senang.Bonda pengetua kata,sesiapa yang dapat straight A exam akhir tahun ,dia akan belanja makan,if i'm not mistaken lah.Tak batak pun sebenarnya,tapi ,aku lebih inginkan anugerah kecemerlangan daripada benda tu semua.Dah 3 tahun berturut-turut aku dapat,aku takkan biarkan tahun ni terlepas kepada musuh dalam kelas aku tu.Ceh,bukanla musuh mana pun.Target aku untuk final exam ni,dapat Top 3 dalam kelas dan tingkatan,highest Addmath dan Biology dalam kelas dan tingkatan.Begitu tinggi target aku,takpa,aku akan berusaha ke arah itu.Insyaallah.Btw,hari ni hari lahir abah,mak su mah,Husna dan Masyitah.Dahsyat.


Maaf kepada sesiapa yang ada tag atau ajak saya untuk sertai apa-apa segmen atau giveaway.Mood study is on.I just can't go on with that kind of anything anymore.Will stop blogging until SPM habis,maybe? Tak mungkin.

11 comments:

  1. Terbang melayang dari blog & mendarat di sini ('',) Salam Ziarah, & jemput ke blog ya : Blogger Sekalian, Tolong Zam Sound Budak Blogger Baru Ni Boleh Tak?

    ReplyDelete
  2. hehe, teruskan mengejar masa depan ye adik :D

    ReplyDelete
  3. Smoga berjaya dik Jiha =) buat yang terbaik..smoga dipermudahkan urusan oleh Allah dan diberi hati yang tenang..inshaaAllah =)..study elok2..

    ReplyDelete
  4. Hye Assalammualaikum saya bw sini :)
    Kalau ada masa jemput siggah ke blog saya :D http://twinkleeestar.blogspot.com/

    Btw, let's join this awesome giveaway !

    Jom support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini :)
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


    2 Giveaway ini menawarkan hadiah teddy bear gergasi sebagai hadiah ! Apa lagi jom rebut peluang !
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html


    Terlalu banyak hadiah menarik yang ditawar sedang menanti anda ! Rugi tak join :'D
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-by-puteri-nina.html

    Terima kasih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam.banyaknya..maafla tak dpt nk join

      Delete
  5. hai. ;)

    tak pe, study tu lagi penting. :)

    ReplyDelete

Sorry kalau lambat reply..
if ada urgent questions,do email me at (nurnajihahbtanuar@gmail.com)..