Hari Sukan Tahunan 2013 SMKPP9(2)

By : Saturday, August 24, 2013 Ada : 9 Comments Labels : ,
Assalamualaikum.Habis sudah sukan tahunan .Best jugak la senior tahun ni.Diorang lebih kepada menghentam orang sebenarnya.Rumah Merak dapat nombor 2 tahun ni,kecewa jugakla..Penantian 4 tahun aku di sekolah ni tak tercapai jugak..It's ok it's right tahun depan ada lagi.Guess what,tetibe rasa macam benci rumah kuning pulak,like ngok..Menjadi satu budaya di sekolah kami dimana,3 ketua rumah sukan akan bergabung dan memulau sebuah rumah sukan dan ahli-ahlinya.Ini keputusan keseluruhan~

Keseluruhan
1-Kasawari
2-Merak
3-Bayan
4-Helang

Sorak 1-Merak
2-Kasawari
3-Bayan
4-Helang

Perbarisan 
1-Bayan
2-Merak
3-Helang
4-Kasawari

Hiasan khemah 
1-P.Khas
2-Kasawari
3-Helang
4-Bayan
5-Merak
Suasana Sekitar Hari Sukan


ini lah sekolah kami,bangunan macam oval sikit tu ialah dewan utama iaitu Dewan Tun Abdul Razak


blok ni menempatkan makmal dan bengkel.
banyak kenangan manis sepanjang berada di blok ni dari F1-F3


dekat belakang sekolah ada apartmen kerajaan a.k.a tempat melepak budak-budak yang berdating atau merokok atau membawa moto laju-laju

 perlawanan tarik tali antara guru dan bapa.guru kalah.kesian cikgu ketiga dari kiri,sebab,dari awal tahun sampai sekarang,aku tak pernah siapkan kerja bio dia tu


kesakaian aku memang mampu menewaskan sesiapa sahaja.Ai Tanno tak masuk acara akhir 4 kali 100 sebab dia hanya boleh untuk long distance.


 dah kenapa mata aku tertutup.


 macam pendek je aku.dalam khemah,ada rumah terbuka,lemang dan rendang..aku jadi tukang tuang air untuk cikgu.Best gila sukan tahun ni


 ini masa nyanyian lagu 1 Malaysia.yang kat depan tu budak budak plus ketua rumah.Jahat kot diorang,diorang pulau ketua rumah Bayan.

dah tak larat nak buat caption


ini tahun lepas punya.kami Johan sorakan.

Risau pulak memikirkan tahun depan punya hari sukan.Harap-harap aku tak pegang apa apa jawatan.Tak nak aku.


9 comments:

  1. mak aih =) meriah..teringat skolah dulu2..mmg best..byk juga acara sy masuk..jiha main ape?? lari 100 meter??

    ReplyDelete
  2. @S.K.A saya tak masuk apa apa,saya minat lumbba lari,saya selalu fikir yg saya ni laju berlari,tapi haikatnya tidak la,mungkin tahun depan nak masuk lari kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha3..pulak dah =) ok2..thun depan masuk bg menang..tgok jiha ni cam tggi..pasti boleh jd johan

      Delete
    2. InsyaAllah,tak dela tinggi mana,huhu,thanks sudi komen :)

      Delete
  3. meriahnya.. teringat lak kat sekolah dulu.. huhu.. rindunya..

    ReplyDelete
  4. akk punya x semeriah sek adik la.. hehehxD

    ReplyDelete
  5. sekolah ni adalh antara sekolah yang paling best sekali

    ReplyDelete

Sorry kalau lambat reply..
if ada urgent questions,do email me at (nurnajihahbtanuar@gmail.com)..