Gambar Panorama The 4 Pintarians

By : Friday, July 19, 2013 Ada : 3 Comments Labels : , , ,
Assalamualaikum.Tadi,di kelas,masa Dewa keluar pergi entah mana (dewa selalu macam tu) ,kami semua buat hal masing-masing,aku dan Amir main lawan dam dan geng Susu tangkap gambar.Saja nak berkongsi gambar panorama kami sekelas yang hanya 17 orang ni,huhu,sedih..



Sumpah smart gambar first tu,kreatif diorang ni.Tengokla,susunan kedudukan kelas kami dah macam apa dah,ini semua kerana IB (International Baccalaureate) ..macam-macam kerenah,kena tukar susunan meja kepada bentuk V la,meja guru letak belakang la,kena buat perbincangan ala-ala kedai kopi la (kang kopi jugak aku tuang atas kepala si Mr Patrick tu)..lol.IB turut menekankan perbincangan dalam pembelajaran.Bagi yang tak tahu apa itu IB,ianya merupakan satu program atau sistem pembelajaran (kot.) yang digunakan di sekolah antarabangsa dan sekolah luar negara.Kalau sekolah ni lepas kelayakan and whatever,Insyaallah sekolah aku akan jadi World School pada 2016 (kiamat dunia)..Apa.world school? nak dapat terbaik pmr pun susah,hoho..

Sebanyak 10 sekolah di Malaysia terpilih untuk menjalankan Middle Year Programme IB.Salah satu nya ialah Tunku Kurshiah (seingat aku la),SMS Tengku Faris Petra dan SMK PP9(2)..Apa ke sesat sekolah aku ni..

3 comments:

  1. rindu zaman sekolah dulu.. :)


    follow sini.. salam kenal dari GA http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/07/ramadhan-giveaway-by-sabrina-ina.html

    ReplyDelete

Sorry kalau lambat reply..
if ada urgent questions,do email me at (nurnajihahbtanuar@gmail.com)..