Dear Perlis,Here I Come !

By : Sunday, June 02, 2013 Ada : 2 Comments Labels : , ,


kalau la itu aku,dah lama dah tergolek tergolek mati
Assalamualaikum..
Arghh,berserabutnya otakku,dengan pelbagai benda yang perlu dibereskan..esok,aku akan bertolak ke Perlis,mak kata aku pernah pergi Perlis,tapi aku rasa,tidak pernah lagi kaki ku ini dijejakkan ke Perlis Indera Kayangan..tak sabar owhh..ini lah pertama kali aku mewakili negeri ke peringkat kebangsaan,eh,Putrajaya bukan negeri..YEAYHH,kami semua membawa semangat Putrajaya,jaga la korang..*hey dude,diorang ada mak ayah sendiri,takyah nak rajin jaga diorang..tapi kan,tapi kan,i would say that,kem ini lah kem yang paling aku benci sekali..sebab,dari awal sampai akhir,kitorang kena pakai mengikut syarat diorang..yang aku paling menyampah,kitorang kena beli kasut putih..Kat Putrajaya tak main la kasut putih ni(kecuali budak sekolah rendah),membazir je la,nak tak nak,kena beli jugak,macam sakai je Mydin tuh,kasut putih dia kotor..ok la,bye..



2 comments:

Sorry kalau lambat reply..
if ada urgent questions,do email me at (nurnajihahbtanuar@gmail.com)..