Choral Speaking..

By : Friday, May 10, 2013 Ada : 5 Comments Labels : ,
Assalamualaikum..
Alhamdulillah,selesai sudah tugas kami untuk mempersembahkan dihadapan VIP tadi iaitu Ketua Pengarah Pelajaran Malaysia..
mula-mula tu,rasa agak gementar jugak la,tapi lepas beberapa minit,gementar itu hilang!
majlis ini diadakan bagi meraikan pelajar cemerlang UPSR,PMR,SPM dan STAM..
esok,aku pulak kena hadiri majlis cemerlang ni..aduii,macam macam benda kena buat..
ada beberapa staf dekat jabatan tu kata persembahan kitorang bagus..
tapi..masa kitorang perform,penonton senyap je,krik krik gila la..
scene dalam choral speaking yang aku expect diorang akan gelak pun diorang tak gelak(scene beranak)..
comel tak kami? *gurau je,jangan marah
ha,aku dekat tengah tengah tu..first time kot pakai baju pengawas sekolah ni..
punya la susah tau nak mendapatkan satu set lengkap baju pengawas tu..blazer,akak Tasha punya,baju kemeja,SPBT punya,tie dengan kain,Ain punya..
belah kanan tu Wahida,si comel..yang kiri Izyan,si comel jugok..