Bloody Monday

By : Sunday, April 21, 2013 Ada : 2 Comments Labels : ,
Assalamualaikum..
actually,cerita ni dah lama..
saja je nak cakap..
cerita ni sangat la best jalan cerita dia..
mengisahkan tentang seorang penggodam yang diarahkan oleh polis untuk menggodam maklumat-maklumat yang mampu melenyapkan bandar Tokyo..bandar Tokyo kemungkinan lenyap oleh sebab pengganas yang mengancam untuk menyebarkan virus Bloody X di Tokyo..
bijak cerita ni..
nak tengok?
kat SINI
percayalah,anda sendiri akan terkedu apabila menonton drama ni..

kalau tak tengok lagi,tengok la..cerita ni sangat la gempak..

2 comments:

  1. Ni kena beli cd kea ada dtayangkan. Mcm menarik jeaaa

    ReplyDelete
  2. ada dekat youtube..download kat torrent pun boleh..sangat menarik kak..kadang-kadang,kita terkedu dengan jalan cerita dia..

    ReplyDelete

Sorry kalau lambat reply..
if ada urgent questions,do email me at (nurnajihahbtanuar@gmail.com)..