14 years old mother

By : Tuesday, April 09, 2013 Ada : 2 Comments Labels : ,
Assalamualaikum..
Hari ni tergerak hati nak post pasal drama ni..
Drama ni berjudul '14 sai no haha @ 14 years old mother'..
 Tu la pelakon utamanya..
yang kiri tu Mirai Shida,yang kanan tu Haruma Miura..
drama ni dah lama,2006..


   Tu la hero dia..
hensem tahap kuasa kuda..
asal hensem sangat ek..
geram menengoknya..

Drama ni mengisahkan tentang budak perempuan berumur yang masih berumur 14 tahun mengandungkan anak boyfriend dia..Bila family dia dapat tahu yang dia pregnant,diorang asyik duk suruh si bunting ni gugurkan anak dia..si bunting ni pulak,berkeras nak lahirkan anak tu walaupun doktor dah bagi amaran yang risiko tinggi kalau dia beranak..
rasa malas la pulak nak tulis..

Banyak pengajaran yang aku dapat masa tengok drama ni..
Lakonan Mirai Shidai ni memang menjadi,terutamanya masa babak dia nak beranak..
sampai meleleh hingus aku ni menengoknya,sedih sungguh..

klik di bawah untuk tonton
(kalau yang dah tengok tu,kita tau kita ketinggalan zaman..huhu)

semalam sempat lagi aku tanya budak jepun sekolah aku kat FB,aku tanya,dia dah tengok ke cerita ni..
pastu dia kata,"wah,saya belum tengok lagi,nanti saya akan tengok!"..i was like,aku yang berada nun jauh di Malaysia ni pun dah tengok,dia belum lagi..haha
      

2 comments:

  1. cte nie lebih kurang macam cte sky of love..pelakon dia haruma miura jugak...ase nye yg nie drama,sky of love the movie plak hehe...

    ReplyDelete
  2. tapi dia tak hensem sangat la dalam sky of love sbb rambut dia blonde

    ReplyDelete

Sorry kalau lambat reply..
if ada urgent questions,do email me at (nurnajihahbtanuar@gmail.com)..