Program 3 Penjuru

By : Friday, March 22, 2013 Ada : 0 Comments Labels : ,
Dekat sekolah tadi,ada program 3 penjuru,iaitu perjumpaan antara guru,ibubapa dan pelajar untuk menyatakan prestasi pelajar dan memberi report card..agak membosankan..aku dengan Jannah merayau-rayau je sepanjang hari..hari ni,Fahd dan Hazdin lawat kelas kitorang..kesian bila tengok Fahd,penat je muka,maklum la,dari pukul 5 pagi sehingga 11 malam,ada je apa-apa aktiviti dekat MRSM dia tu..dia kata dekat sana,dia pergi ke mana-mana pun sesorang..sedih mendengarnya..pastu dia kata,dalam kelas Sejarah,cikgu uji pelajar untuk tidak menguap,dia tak lepas ujian tu,then,cikgu tarik telinga dia ..ishh ishh ishh..jadi,bila difikirkan balik,duduk kat rumah berganda lagi best dari duduk kat asrama..masa 3 penjuru tadi,cikgu cakap dekat ayah aku yang aku ni TALKLESS dalam kelas..cikgu ni banyak cakap betulla,mengajarnya tidak..oppss..(perkara benar)


Tadi,baru belajar macam mana nak buat flag counter..butiran lanjut dekat sini ..

No comments:

Post a Comment

Sorry kalau lambat reply..
if ada urgent questions,do email me at (nurnajihahbtanuar@gmail.com)..