Kampung oh Kampung..

By : Sunday, February 10, 2013 Ada : 0 Comments Labels : ,
best bebenor duduk kat kampung..n now,aq still on9 kat cc..smalam,lpas aku n spupu aku hbis on9,kitorang round satu kmpung..n beberapa kampung lain..mmg best..dia baru je umur 15 thun,tpi bwak moto ala2 dh pro..kitorang x pakai helmet pon,ala biasa la kan,kat kampung mana ada polis..hehe..rasa tenang masa round kampung..yela.jauh dri kesibukan bndr..smaqlam,aku decide utk bli henfon,pastu aku pgi la kat kdai pak sedara aku..lama bebenor aku pikir henfon apa yg patut aku bli..bila kata nk nokia,dia kata skrg org dh x pakai nokia..bila kata nk pakai galaxy y,dia kata x berapa ok..bila nk bli samsung ace plus,terlebioh dri bajet plak..akhirnya,aku bli samsung galaxy y..harga sebenar dia 399,tapi dikurangkan pada 330..pastu,smalam,naik pning aku nk memilih case..ada satu tu cute gila..tapi susah nk bukak..aku memang lemah bab memilih barang ni..jadi rambang mata..smua cntik2..lpastu,bila pak sedara aku dh tutup kdai dlm pkul 12 mlm cam tu,dia ajak aku,sepupu ayah aku,ayah aku n sepupu aku pgi makan meggi dkat satu kdai..sesampainya kat kdai tu,everything in the restaurant were red in colour..yeh,semangat The Red Warriors!! meggi dia agak sedap,ayam dia banyak gila..tapi yg membantutkan selera aq ialah,aku terjumpa cebisan rambut dlm maggi tu..then,aku buang rambut tu and makan je maggi tu..hehe..yeay,lpas ni kitorang nk ronda kampung lagi...syok gila ..


Yohoo..balik kampung!!

By : Saturday, February 09, 2013 Ada : 0 Comments Labels : ,
sekarang ni aku tgh on9 dkt cc kampung aku..it's fun actually..because the computer is such a huge one..tapi kat kampung ni panas sikit..ditambah lagi dengan selesema yg tetibe je datang..x selesa la update blog kat sini,sbb kiri kanan depan blakang ada orang..cau dulu..

Rabbit Pan

By : Sunday, February 03, 2013 Ada : 1 Comments Labels :
To Izyan,hari tu kau ade suruh aku muat naikkan gambar kuali yg abang aku beli dekat e Bay,ni lah dia..tapi gambar ni aku ambik dekat Google..kuali tu belum sampai lagi..comel sangat..

# aq sering terbayang yang aku sedang menggoreng pancake menggunakan kuali ni..^_^
   (cam bodo je)