SBP

By : Wednesday, January 16, 2013 Ada : 0 Comments Labels : ,
Perasaan hari ni sedikit down sbb permohonan ke SBP gagal..
walaupun aku decided utk stay je kat skolah ni..
tapi hati ni pedih jgak bile tgk org yg dpt 7A pon dpt SBP,sedangkan aku?
tak tau nk ckp ape..
ramai budak kelas aku dpt pegi SBP..
ade yg dpt ke Sains Muar,Sains Banting,Sains Tapah dan SBPI Rawang..
untung diorang..
dh mmg rezeki,nk buat mcm mane..
tapi aku terima keputusan ini sebagai satu hikmah..
mungkin Allah x bagi rezeki ini kepada aku,ada bersebab..
aku mohon Sains Selangor yg merupakan sekolah terbaik di Malaysia dlm keputusan PMR tahun lepas dimana 100% pelajar dpt straight A's,kalau x silap la..
walauapa pun,aku x kan down kan diri aku..aku akan terus berusaha semampu aku untuk membanggakan sekolah dan ibu bapa...(skema gila ayat aku)..

No comments:

Post a Comment

Sorry kalau lambat reply..
if ada urgent questions,do email me at (nurnajihahbtanuar@gmail.com)..